4o χλμ Λεωφ. ΤΙΤΑΝ

Μαγούλα Αττικής

210 5552970

Καλέστε μας

Δευ-Παρ 8:30-16:30

Ώρες λειτουργίας

Υψηλής ποιότητας οργανικά λιπάσματα

38 χρόνια εμπειρίας στον αγρό

Ανώτατης ποιότητας λιπάσματα και προϊόντα θρέψης

Υγρά λιπάσματα υψηλής ποιότητας και ειδική σειρά θρέψης για τις καλλιέργειες

Για περισσότερα από 38 χρόνια η geoHUMUS® κατασκευάζει τα καλύτερα οργανοχημικά υγρά λιπάσματα. Συνεργαζόμαστε με καλλιεργητές και μερικούς από τους κορυφαίους γεωπόνους στην Ευρώπη για να παρέχουμε κορυφαίες λύσεις για τις καλλιέργειές σας, το έδαφος και το περιβάλλον.

Η geoHUMUS®δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να παράγουν μεγαλύτερες ποσότητες και νοστιμότερα τρόφιμα εφαρμόζοντας μικρότερη ποσότητα λιπάσματαος. Από το εργαστήριο της geoHUMUS μέχρι την εφαρμογή στο χωράφι, τα προϊόντα μας δοκιμάζονται συνεχώς και κατατάσσονται στα καλύτερα της αγοράς, λόγω του πάθους μας για έρευνα και καινοτομία.

Τα Προϊόντα μας

λιπάσματα για ηλία

Το καλύτερο λίπασμα ελιάς

Οργανοχημικό λίπασμα

5/5
5/5

Ενδιαφέρεστε για αυτό το προϊόν?

Διαθέσιμη Συσκευασία: 1lt

Σε ποιους απευθύνονται τα προϊόντα geoHUMUS®;

Η geoHUMUS® έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παραγωγών και των γεωπόνων χάρη στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων της.

Προσφέρουμε καινοτόμα, ευέλικτα, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που βοηθούν τους Έλληνες παραγωγούς και είναι διαθέσιμα σε όλες τις επιχειρήσεις στον αγροτικό τομέα.

Σε καταστήματα γεωργικών εφοδίων και φυτώρια, η μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε καλύπτει τις ανάγκες πολλών επιχειρήσεων.

Καταστήματα Γεωργικών Ειδών

Ετοιμάζουμε, συσκευάζουμε και παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε καταστήματα γεωργικών ειδών, σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια.

Aγρότες

Συμβουλεύουμε αγρότες από όλη την Ελλάδα. Βοηθώντας τους να λύσουν προβλήματα καλλιέργειας και να επιτύχουν υψηλότερες αποδόσεις.

Φυτώρια

Προμηθεύουμε πάνω από 300 καταστήματα στην Ελλάδα με τα υγρά λιπάσματα και τα προϊόντα κηπουρικής μας.

Κηπουροί

Βοηθάμε τους κηπουρούς παρέχοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά, τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες για ολοκληρωμένη ανάπτυξη των φυτών.

Προϊόντα κηπουρικής
Banner geo HUMUS

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας είναι εδώ για να υποστηρίξει εσάς και την επιχείρησή σας. Μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά κατά την χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων geoHUMUS® στο πρόγραμμα θρέψης των καλλιεργειών σας!

Γεωπόνος εμπειρογνώμονας

Έχετε ένα πρόβλημα καλλιέργειας που προσπαθείτε να λύσετε;

Ανεξάρτητα από το πρόβλημα της καλλιέργειας που αντιμετωπίζετε, οι γεωπόνοι και οι επιστήμονες του προσωπικού μας είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Μάθετε πώς να εφαρμόζετε τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα και λιπάσματα για να προσφέρετε τη σωστή διατροφή τη σωστή στιγμή για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Γιατί να μας επιλέξετε?

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Γρηγορότερη ανάπτυξη και βελτιωμένη απόδοση

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Εξειδικευμένα εδαφοβελτιωτικά και βέλτιστες πρώτες ύλες

ΑΣΦΑΛΕΣ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Επιλογές θρέψης και ασφαλείς εφαρμογές

ΜΟΝΑΔΙΚΑ

Εξειδικευμένα προϊόντα και λύσεις

Τι έχουν να πουν οι αγρότες για την geoHUMUS®

"Ως ελαιοκαλλιεργητής, έχω δοκιμάσει διάφορα λιπάσματα όλα αυτά τα χρόνια για να μεγιστοποιήσω την ανάπτυξη και την απόδοση των ελαιόδεντρών μου. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν έχει πλησιάσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος που χρησιμοποιώ αυτήν τη στιγμή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το geo Full Oil σε κάθε ελαιοκαλλιεργητή. Σίγουρα με βοήθησε να πετύχω εξαιρετικά αποτελέσματα και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει το ίδιο και για άλλους».
ΠΕΤΡΟΣ P.
«Ένα υγιές έδαφος χρειάζεται geoHUMUS. Αυτή είναι η φράση μου! Καλλιεργώ και πουλάω κηπευτικά στην Ελλάδα και τα προϊόντα της geo HUMUS έχουν αλλάξει το παιχνίδι για μένα από την άποψη της ενίσχυσης της απόδοσης και της ποιότητας των καλλιεργειών μου. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε συνάδελφο αγρότη που θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τα φυτά του. Πιστέψτε με, δεν θα το μετανιώσετε!».
ΓΕΩΡΓΙΟΣ K.
«Χρησιμοποιώ προϊόντα της geo Humus εδώ και μερικά χρόνια και είναι τα καλύτερα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Οι αποδόσεις είναι σταθερές και όλοι θέλουν να μάθουν ποιο είναι το μυστικό μου. Καλλιεργώ αμύγδαλα και οι βιοδιεργέτες της geoHUMUS δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ. Συνιστώ οπωσδήποτε την ομάδα της geoHUMUS για συμβουλές!»
ΗΛΙΑΣ M.

Ας κρατήσουμε επαφή!

Η ομάδα της geoHUMUS® δεσμεύεται να προωθήσει την παραγωγή υγρών λιπασμάτων υψηλής ποιότητας και να διασφαλίσει ότι κάθε προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καλλιεργητών.

Η ομάδα μας είναι εδώ για να υποστηρίξει εσάς και την επιχείρησή σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

elΕλληνικά